Marcel Ciolacu, în SUA: „România va pune capăt dependenţei energetice. Va deveni furnizor în zonă”

0
99

Dependența energetică de Rusia nu va mai fi o problemă în România, spune premierul Ciolacu, care afirmă că țara noastră va deveni chiar un furnizor energetic al regiunii.

Premierul Marcel Ciolacu a transmis, după întâlnirea cu secretarul de Stat Jennifer Granholm, că în viitorul apropiat, România va pune capăt dependenţei energetice şi va deveni, la rândul său, un furnizor în regiune, iar sprijinul administraţiei SUA rămâne primordial pentru a progresa cu succes ca hub regional, transmite news.ro.

”În viitorul apropiat, România va pune capăt dependenţei energetice şi va deveni, la rândul său, un furnizor în regiune. Sprijinul administraţiei SUA şi a Secretarului de Stat Jennifer Granholm rămâne primordial pentru a progresa cu succes ca hub regional şi pentru a implementa tehnologii de ultimă generaţie”, a scris premierul Marcel Ciolacu pe X.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a avut luni o întrevedere cu secretarul de stat american Antony Blinken, în cadrul vizitei de lucru pe care şeful Executivului român o efectuează în aceste zile în Statele Unite ale Americii.

Șeful Pentagonului, după întâlnirea cu premierul Marcel Ciolacu: Rolul puternic al României în regiunea Mării Negre, vital pentru a combate agresiunea Rusiei

Premierul Marcel Ciolacu, la întâlnirea cu Secretarul american al Apărării: Avem nevoie de o cooperare sporită în materie de securitate cu Statele Unite, de un angajament economic puternic

Sursa: Realitatea Din PSD

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.