Au mai rămas patru etape de jucat de jucat din returul sezonului regular iar lupta pentru play-off se anunță una foarte interesantă. Doar CFR Cluj, Astra și FC SB au locurile aproape asigurate în play-off.

Pentru celelalte trei locuri se luptă CSU Craiova, Viitorul, GazMetan, FC Botoșani, Sepsi OSK și Dinamo. Chiar dacă Sepsi OSK este la șapte puncte de play-off, Cornel Șfaițer, managerul general al covăsnenilor, încă mai speră și asta deoarece echipa a început să câștige odată cu venirea lui Leo Grozanu.

„Sincer, mi-aș dori să ajungă în play-off atât Sepsi cât și FC Botoșani ne legăm de orice șansă a noastră. Am avut un final de an bun, îmi doream să mai continue sezonul. Va fi o luptă grea, sunt multe echipe cu șanse”, a spus Cornel Șfaițer.

Managerul celor de la Sepsi OSK anunță că din 2020, la Sf. Gheorghe se vor impune noi obiective. „Îmi doresc un parcurs bun și rezultate cât mai bune cu Sepsi. În 2020, odată cu inaugurarea noii arene, avem gânduri mult mai serioase”, a precizat Cornel Șfaițer.

Imagine

Articolul precedent15 zile libere în 2020
Articolul următorZonă de agrement pe 12 hectare în municipiul Dorohoi. Anul acesta încep lucrările