Ludovic Orban, noi detalii despre ziua VOTULUI din 6 decembrie: ”Cei care au covid pot vota cu urna mobilă!” ANUNȚ despre localitățile carantinate

0
54

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că sunt stabilite detalii importante despre ziua votului din data de 6 decembrie 2020. Toți cei cu drept de vot și-l pot exercita în condițiile actuale generate de pandemie, inclusiv cei din localitățile carantinate.

”Aș vrea să transmit un mesaj, există oarecare îngrijorare față de exercitarea dreptului de vot. În toate localitățile carantinate își pot exercita dreptul la vot. Nu vor exista restricţii în privinţa deplasării la secţiile de vot. De asemenea, toți cei care sunt în izolare sau carantină își vor putea exercita dreptul de vot prin intermediul urnelor mobile către toți cetățenii care doresc să vină urna mobilă la ei acasă.

În diaspora am reușit, prin ministrul Bogdan Aurescu, pe care îl felicit, să obțină desciderea unui număr mare de secții și va exista posibilitatea exercitării dreptului de vot”, a declarat Ludovc Orban, luni.

 

 

Sursa: Realitatea Din PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.