FC Botoșani a ratat play-off-ul în ultima etapă a campionatului regulat și va trebui să se lupte pentru menținerea în Liga 1. Echipa lui Liviu Ciobotariu va intra în play-out cu 18 puncte dar diferența este mică față de echipele aflate pe loc de retrogradare.

Tehnicianul botoșănean nu este foarte dezamăgit de prestația elevilor săi în meciul de astăzi și spune că principala problemă este să-i redreseze din punct de vedere mental.

”Trebuie să recunoaştem că prima repriză le-a aparţinut celor de la Viitorul. Au pus presiune, au stat mereu în terenul nostru. În a doua repriză s-a schimbat jocul. O felicit pe Viitorul pentru victorie. Pentru noi este o dezamăgire pentru că n-am reuşit să ne asigurăm poziţia a şasea.

Îmi felicit totuşi jucătorii pentru parcursul pe care l-am avut. Când am ajuns la echipă eram pe locul de baraj, acum am ajuns în poziţia de a juca această finală pentru play-off. Îi felicit pentru efort, pentru determinare şi pentru ce au realizat până acum. Jucătorii sunt dărâmaţi.

O luăm de la capăt, mergem în zona fierbinte. Sper să terminăm pe un loc cât mai sus în playout. Nu am reuşit să jucăm aşa cum îmi doream eu în această partidă”, a spus Liviu Ciobotariu, la Telekom Sport.

De partea cealaltă, Gică Hagi este fericit și deja se gândește să facă o surpriză în play-out.

”Fericirea e mare, presiunea a fost enormă. În ultimele meciuri nu marcam, jucam bine. În această seară s-a văzut că Viitorul merita să intre în play-off. Am dominat adversarul 70 de minute, până au venit schimbările. Ianis și Băluță aveau galbene și am fost nevoit să scot doi play-makeri. S-au suit dup-aia peste noi, dar am rezistat. Avem potențial și se va vedea asta în viitor”, a spus ”Regele”, la finalul meciului”, a spus Gheorghe Hagi la Digisport.

Articolul precedentPatronul FC Botoșani îi felicită pe jucători după ratarea play-off-ului
Articolul următorFurt într-o școală din municipiul Botoșani