FC Botoșani a pierdut la Viitorul cu scorul de 1-0 și a ratat play-off-ul dar oficialii clubului nu sunt foarte supărați. Patronul Valeriu Iftime i-a felicitat pe jucători pentru rezultatele din acest campionat și pentru că au ajuns să se lupte pentru play-off.

Iftime este în schimb supărat pe arbitrul Ovidiu Hațegan pentru că a dat prea ușor cartonașe galbene botoșănenilor și că nu l-a eliminat pe Ianis Hagi.

„Eu cred că au jucat ei foarte bine în prima repriză. Au fost mai buni decât noi, mai activi. Noi am fost cumva surprinși. Bineînțeles și rupturile astea, îți e și frică să îi atingi. În prima repriză, dacă îi atingeam, aveam cinci roșii. Asta este, tipul ăsta de arbitraj în România. Cum îi atingi, cum îți dă galben. Asta este, atât putem. Cel mai important este să ne redresăm psihic. Am fost mai buni decât anul trecut. Trebuie să menținem echipa asta. Nu ai cum să judeci altfel. Mi s-a părut că am jucat bine astăzi. În prima repriză nu am fost ce trebuie. Eu îi felicit pe toți și le mulțumesc pentru ce au făcut până aici. Eu chiar nu-i critic. Au făcut un campionat  foarte bun. Mergem mai departe. Sunt trist, sunt dezamăgit dar nu sunt supărat pe niciunul dintre ei”, ne-a spus Valeriu Iftime.

Articolul precedentS-a stabilit programul din play out. FC Botoșani debutează acasă cu Concordia
Articolul următorLiviu Ciobotariu: „Jucătorii sunt dărâmaţi”