Liberalii sunt siguri că nu trece moțiune dar nici nu mai cred în anticipate

0
69

Parlamentarii PNL sunt siguri că moțiunea PSD nu va trece dar în același timp nici nu cred că mai pot fi organizate alegeri anticipate până la alegerile locale din iunie.

Senatorul Costel Șoptică susține că după alegerile locale nu mai are niciun rost să se organizeze alegeri parlamentare.

“Cred că pe 10 februarie se va vota și se vor clarifica lucrurile. Cert este că timpii rămași pentru a lua în calcul eventuale alegeri anticipate sunt relativ comprimați. luna februarie este o lună definitorie în acest sens. Altfel, nu mai pot fi organizate alegerile anticipate înaintea alegerilor locale. Să organizăm alegeri anticipate în iulie sau august, nu are rost”, a declarat senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani.

Liberalii au infirmat zvonurile că vor vota moțiunea PSD pentru a forța organizarea de alegeri anticipate și spun că premierul Ludovic Orban nu va demisiona.

“Nu o să votăm moțiunea. În niciun caz nu vom face ceea ce au făcut cei de la PSD. Noi susținem guvernul, vă garantez că premierul Ludovic Orban nu își va înainta demisia. Eu nu cred că va trece moțiunea de cenzură a PSD-ului și probabil alegerile pentru primari vor fi din două tururi iar alegerea președintelui Consiliului Județean se va face din rândul consilierilor județeni”, a adăugat liderul PNL Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.