FC Botoșani a învins cu scorul de 1-0 pe Chindia Târgoviște, într-un meci care s-a jucat la Ploiești. Singurul gol al partidei a fost marcat de croatul Marko Dugandzic în minutul 89.

FC Botoșani a început mai bine partida și s-a instalat în jumătatea de teren a gazdelor încă din primul minut. Prima ocazie de gol a venit în minutul 21 când Dugandzic a reluat din interiorul careului dar Ashkovski nu reușește să împingă mingea în poartă din doi metri. Finalul primei reprise a aparținut tot botoșănenilor care au trimis de două ori mingea în bară. În minutul 42 Stefan Ashkovski trimite un șut-centrare iar mingea lovește bara. Trei minute mai târziu, Denis Haruț execută bine o lovitură liberă din marginea careului lovește din nou bara iar prima repriză se încheie la egalitate, scor 0-0.

Partea secundă începe cu o mare ocazie a Chindiei. Neguț scapă pe contraatac dar nu reușește să trimită mingea pe poartă.

În minutul 75, atacantul Marko Dugandzic trimite mingea în poartă dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Două minute mai târziu, gazdele au o șansă mare de gol dar mingea șutată de Neguț lovește bara. Finalul jocului este controlat de FC Botoșani iar în minutul 89 atacantul croat Marko Dugandzic a marcat cu un lob peste portarul gazdelor.

Imagine

Articolul precedentPeste 200 de locuințe rămase fără energie electrică în județul Botoșani VIDEO
Articolul următorLiberalii sunt siguri că nu trece moțiune dar nici nu mai cred în anticipate