Croatul Dugandzic aduce FC Botoșani pe loc de play-off

0
56

FC Botoșani a învins cu scorul de 1-0 pe Chindia Târgoviște, într-un meci care s-a jucat la Ploiești. Singurul gol al partidei a fost marcat de croatul Marko Dugandzic în minutul 89.

FC Botoșani a început mai bine partida și s-a instalat în jumătatea de teren a gazdelor încă din primul minut. Prima ocazie de gol a venit în minutul 21 când Dugandzic a reluat din interiorul careului dar Ashkovski nu reușește să împingă mingea în poartă din doi metri. Finalul primei reprise a aparținut tot botoșănenilor care au trimis de două ori mingea în bară. În minutul 42 Stefan Ashkovski trimite un șut-centrare iar mingea lovește bara. Trei minute mai târziu, Denis Haruț execută bine o lovitură liberă din marginea careului lovește din nou bara iar prima repriză se încheie la egalitate, scor 0-0.

Partea secundă începe cu o mare ocazie a Chindiei. Neguț scapă pe contraatac dar nu reușește să trimită mingea pe poartă.

În minutul 75, atacantul Marko Dugandzic trimite mingea în poartă dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Două minute mai târziu, gazdele au o șansă mare de gol dar mingea șutată de Neguț lovește bara. Finalul jocului este controlat de FC Botoșani iar în minutul 89 atacantul croat Marko Dugandzic a marcat cu un lob peste portarul gazdelor.

Imagine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.