Liberalii reacționează după modificările Codului Penal: Vom ataca la CCR

0
29

Partidul Național Liberal va ataca la Curtea Constituțională mai multe acte normative adoptate ieri. Anunțul a fost făcut de Ludovic Orban, președintele PNL, într-o conferință de presă la Botoșani.

În primul rând, liberalii vor ataca la Curtea Constituțională modificările făcute la Codul Penal și la Codul de Procedură Penală. Liderul Partidului Național Liberal spune că este  inadmisibil ceea ce s-a întâmplat ieri în Parlament și că aceste modificări au fost făcute  de alianța PSD – ALDE dar cu complicitatea UDMR. Ei speră ca aceste modificări să fie  declarate neconstituționale și să nu poată fi aplicate.

„Partidul Nțaional Liberal va ataca la Curtea Constituțională mai multe acte normative adoptate pe repede înainte de Camera Deputaților, ieri. Vom ataca la Curtea Constituțională modificările la Codul Penal și Codul de Procedură Penală. Considerăm inadmisibil ceea ce a făcut majoritatea PSD-ALDE și tragem din nou un semnal de alarmă că nicio modificare la Codul Penal nu ar fi trecut fără complicitatea UDMR”, a spus Ludovic Orban.

Președintele Partidului Național Liberal susține că aceste modificări la Codul Penal și Codul de Procedură Penală sunt făcute doar pentru a beneficia Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.

„Readuc aminte că nesimțirea și disperarea celor doi lideri ai coaliției majoritate, Dragnea și Tăriceanu s-a manifestat prin adoptarea unor modificări la Codul Penal și Codul de Procedură Penală care sunt făcute special pentru ei. Pentru Liviu Dragnea și Tăriceanu”, a mai spus Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.