Leo Grozavu: “În niciun caz nu va fi așa… Îmi doresc să câștig”

0
63

Antrenorul principal al Sepsi OSK laudă echipa FC Botoșani dar vrea toate cele trei puncte. El susține că își dorește să câștige, indiferent dacă este un meci oficial sau unul amical.

Leo Grozavu consideră că FC Botoșani este surpriza plăcută a campionatului și îl laudă pe Marius Croitoru pentru ceea ce a reușit să facă.

“O partidă importantă dar nu așa cum vrea lumea să o facă, să transfere o partidă normală de fotbal într-un război. În niciun caz nu va fi așa. Întâlnim o echipă care este revelația acestui campionat. La plecarea în competiție au schimbat o serie de jucători, nu foarte mulți, au păstrat nucleul de bază. Au venit cu această noutate pe banca tehnică care s-a dovedit până în momentul de față, peste așteptări. Un antrenor tânăr, dornic, care joacă un fotbal ofensiv, modern, care atrage lumea în tribună. Îl felicit pe această cale. Mă cunoaște toată lumea, sunt un tip ambițios și indiferent de jocul pe care îl practic, îmi doresc să câștig. Fie ea partidă amicală sau oficială, îmi doresc să o câștig. Rămâne ca la final să vedem dacă am reușit. Mă bazez foarte mult pe jucătorii pe care îi am la dispoziție, o echipă care de la joc la joc a înțeles foarte multe din ceea ce eu le transmit”, a spus Leo Grozavu.

Antrenorul celor de la Sepsi OSK nu a uitat perioada petrecută la Botoșani dar spune că va fi relaxat la acest meci.

“Cei aproape patru ani petrecuți la Botoșani nu pot trece neobservați. Au însemnat și pentru mine ceva, am rămas într-o relație foarte bună cu toți oamenii de acolo. Probabil  că la acest meci voi fi mai relaxat. Botoșaniul a fost revelația acestui campionat prin ceea ce au arătat în partidele de campionat. Cred că sunt îndreptățiți să spere la un loc de play-off. Apoi este important și ce vor face în play-off. Din punctul meu de vedere, nu e totul să te califici în play-off. Sperăm să avem și noi posibilitatea, într-o perioadă cât mai scurtă, să ne batem pentru accederea în primii șase. În anii trecuți, echipele care au intrat în primele șase, mă refer la Iași, Sepsi, nu au mai reușit să se conecteze la acel play-off. Nu e suficient să te califici. Trebuie să și demonstrezi că te poți bate de la egal la egal cu ceilalți”, a adăugat Leo Grozavu.

Partida dintre Sepsi și FC Botoșani se va juca duminică de la ora 17.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.