Laurențiu Buș a revenit la FC Botoșani și vrea să redevină golgheterul echipei. El a plecat în ianuarie 2018 la Astra Giurgiu, fiind la acel moment golgheterul FC Botoșani cu șapte goluri marcate.

Chiar dacă FC Botoșani este pe locul 10, la 5 puncte de locul 6, ocupat de Astra Giurgiu, Laurențiu Buș consideră sunt șanse reale de a prinde play-off-ul. El susține că la ora actuală sunt jucători mai valoroși și cu mai mare experiență.

„Îmi doresc foarte mult să las Astra în afara play-off-ului. Ei au un program mult mai dificil decât noi. Dacă începem bine, o să depindem doar de noi. Am venit cu sufletul deschis la Botoșani. Sper să-mi ajut echipa. Simt că este puțin mai multă calitate, jucători maturi și care au evoluat la un anumit nivel. Știu cum să gestioneze anumite situații. Cred că o să avem un parcurs bun”, a spus Laurențiu Buș.

Atacantul în vârstă de 31 de ani a venit la insistențele antrenorului Liviu Ciobotariu. Tehnicianul botoșănean îl cunoștea foarte bine pe Laurențiu Buș și consideră că acesta poate ajuta echipa în partea a doua a campionatului.

„Pe Laurențiu mi l-am dorit foarte mult. În momentul în care am aflat că va deveni liber de contract și ar fi dispus să revină, m-am bucurat foarte tare. Este un jucător cu experiență, este un jucător valoros, el a evoluat la Botoșani și a făcut-o foarte bine, a fost lider în vestiar. I-am spus domnului președinte că îl vreau. S-au făcut eforturi, el a vrut să vină”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Articolul precedentAdolescentă izbită de o mașină în comuna Copălău
Articolul următorOficialii FC Botoșani încă mai speră la play-off: Primele două jocuri sunt foarte importante