Oficialii FC Botoșani încă mai speră la play-off: Primele două jocuri sunt foarte importante

0
16

FC Botoșani va juca vineri după amiază, de la ora 17.00, împotriva formației Concordia Chiajna, în primul meci oficial din 2019. Chiar dacă meciul se va juca pe sinteticul de la Chiajna, botoșănenii se consideră favoriți.

Antrenorul Liviu Ciobotariu este optimist după ceea ce a văzut în cele trei meciuri amicale din Turcia unde elevii săi au marcat șapte goluri. El vrea șase puncte în meciurile cu Chiajna și Voluntari pentru a păstra șanse la play-off.

„Mergem la Chiajna să obținem un rezultat pozitiv. Pentru mine, rezultat pozitiv înseamnă să obținem cele trei puncte. Știm că nu va fi un meci ușor dar vom da tot ce depinde de noi pentru a câștiga. Am mai spus că primele două jocuri sunt foarte importante pentru noi. Ne vor da linia de clasament, dacă vom avea speranțe pentru play-off. Dacă nu, ne vom lupta pentru zona fierbinte. Eu sunt optimist în ceea ce privește evoluția echipei. Suntem pe plus în ceea ce privește golurile marcate în meciurile amicale, am avut posesie, jucătorii au avut o imlicare maximă”, a spus Liviu Ciobotariu.

Optimit este și atacantul Laurențiu Buș. El spune că FC Botoșani are prima șansă în partida de vineri, de la Chiajna.

„Ne așteaptă un teren sintetic care este greu pentru orice echipă care joacă acolo. Ei sunt obișnuiți. La cum ne-am pregătit și la cum am evoluat în meciurile amicale, consider că plecăm favoriți. Dacă pornim bine cu Chiajna și Voluntari, facem 31 de puncte, cele de sus mai joacă între ele”, a declarat Laurențiu Buș.

Singurul absent pentru partida de vineri este fundașul dreapta Andrei Patache, acesta fiind suspendat. Lotul FC Botoșani va face mâine deplasarea spre București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.