Lansare de carte la Biblioteca Județeană

0
47

Sâmbătă începând cu ora 12:30, Biblioteca  Judeţeană vă invită la Sala de Lectura a Bibliotecii Județene „Mihai Eminescu” la cea de-a patra lansare a  cărții ,,Fata cu pantofi roșii” semnată de scriitoarea botoşăneancă Claudia Mitră.

Lucrarea apare după volumele de versuri ”Dincolo de oglindă” şi ”Îngeri de sticlă” dar şi după volumul de proză ”Viața ca un fir de păpădie”.

La proză revine autoarea și în ”Fata cu pantofi roșii”, lucrare despre care profesorul și scriitorul Lucian Strochi notează în prefață: ,,În această nuvelă, Claudia Mitră se desparte definitiv, dar deloc brutal de poezie. Liricul este inundat de dramatic, iar epicul a devenit precis, cu o traiectorie logică, nu neapărat previzibilă. Monocordă, asemenea unui cântec stins, dar fulgerat de lumini optimiste, proza Claudiei Mitră nu vrea să se despartă de iubire. În logica ei, logica inimii, un cerc va fi întotdeauna o spirală. Adică va include și transcendentul. ”

Prezentarea volumului va fi susținută de către poeta Mihaela Ciubotariu și de directorul Teatrului ,,Mihai Eminescu”, Traian Apetrei. Manifestarea se va bucura și de două momente speciale. Este vorba despre lectura publică realizată de actrița Petronela Lorena Chiribuţă și de momentul folk asigurat de Vlad Calimandriuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.