Investiție în valoare de 2 milioane de lei în comuna Curtești VIDEO

0
39

Centru cultural realizat din veniturile proprii. Se întâmplă în comuna Curtești din județul  Botoșani unde în momentul de față se lucrează la o investiție de aproximativ 2 milioane de lei, făcută sută la sută cu bani din bugetul local.

Nu toate primariile din județul Botoșani o duc rău cu banii. Dacă unii primari se plâng că nu au bani nici măcar de salarii și nici nu se gândesc la investiții, în comuna Curtești se realizează o investiție cu fonduri locale. Maricel Anton, primarul comunei Curtești, ne-a spus că banii erau pentru realizarea unui alt proiect dar ulterior s-a decis demararea acestei investiții care în total va costa două milioane de lei.

“Construim un centru cultural al comunei Curtești. Ne dorim să concurăm cu comunele cu tradiție. Avem potențial, avem copii interesați și îi vom ajuta ca să transmitem mai departe ceea ce am moștenit și noi. Banii sunt din bugetul local. Noi am ținut banii pentru o alimentare cu gaz dar pentru drumul județean încă este în garanție și nu se poate lucra la rețeaua de gaz, am considerat că este necesar să facem acest centru cultural. Noi estimăm că anul viitor, în mai-iunie, va fi finalizat”, ne-a spus Maricel Anton, primarul comunei Curtești.

Din estimările făcute, lucrările se vor finaliza în primăvara anului viitor iar reprezentanții primăriei spun că vor să investească mai mult în cultură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.