Iftime: „Dacă nu se demarează lucrările, o să vedeți o schimbare de președinte”

0
56

Valeriu Iftime pune presiune pe președintele clubului FC Botoșani și îl amenință cu demiterea în cazul în care nu se realizează în această toamnă terenul sintetic de la Stăuceni.

Patronul clubului FC Botoșani spune că președintele Cătălin Anton are target să realizeze terenul sintetic în toamna acestui an iar Golofca&Co să aibă condiții de pregătire în sezonul ploios și în iarnă. Problema este că totul ține de funcționarii primăriei Stăuceni care ar trebui să finalizeze documentația pentru această investiție după care Federația Română de Fotbal să vireze banii pentru amenajarea terenului sintetic.

„Sper să facem terenul sintetic. Deja încep să mă tem. Suntem aproape de septembrie și încă nu am demarat lucrările. Dacă nu se demarează, o să vedeți o schimbare de președinte. Are target Cătălin Anton să terminăm terenul. Eu țin foarte multe la obiectivele astea. Vreau să se întâmple lucrul ăsta pentru că este cel mai important element care ne lipsește pentru a face performanță în regim de iarnă. Dacă începe să plouă, iar facem antrenament în sală”, a spus Valeriu Iftime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.