FOTO / Primar Dângeni: „Sunt persoane însărcinate blocate în nămeți. Nu am mai văzut așa proastă coordonare”

0
49

Situație dramatică pe DJ294, în zona Gulioaia. Angajații de la DJDP, angajații primăriei Dângeni și pompierii încearcă să ajungă la cele trei mașini blocate în zăpadă. Printre pasagerii celor trei mașini sunt și două femei însărcinate.

După ce au văzut că nu pot face față, cei de la DJDP au adus în jurul orei 17.00 și o autofreză numai că utilajul s-a defectat după vreo doi kilometri. Cătălin Rotundu, primarul comunei Dângeni a spus că a mobilizat personalul primăriei și a adus toate utilajele pe care le avea. A reușit să scoată 11 mașini din zăpada de aproximativ un metru. Au mai rămas trei mașini la care nu se poate ajunge.

„Lucrăm încă la dezapezirea drumului județean 294. Sunt persoane însărcinate care sunt blocate în nămeți. Primăria Dângeni lucrează cu tot personalul de la compartimentul gospodărie comunală și cu utilajele din dotare doar pentru a ne îndeplini o datorie morală față de oameni. Nu avem nici o obligație și atribuție sau responsabilitate să dezăpezim drumurile județene. Administrația județeană este la petrecere probabil. Nu am mai vazut așa proastă coordonare niciodată. Mulțumim conducerii IPJ Botoșani pentru sprijin”, a precizat Cătălin Rotundu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.