La ultima vizită la Botoșani, ministrul Transporturilor și șeful DRDP Iași au promis că anul acesta se va turna un covor asfaltic pe drumul național limita cu județul Iași – Bădărăi – Ștefănești – Manoleasa.

Ca să fie credibili, lucrările chiar au încept dar după vreo cinci kilometri au fost abandonate. Muncitorii și-au luat utilajele și au plecat iar drumul a rămas ca după bombardamente.

Primarul orașului a făcut mai multe demersuri pe la instituțiile statului dar de fiecare dată i s-a recomandat să aibă răbdare.

„Am constatat cu amărăciune că drumul DN24 Bădărăi – Ștefănești – Manoleasa se află într-o stare jalnică. Toate lucrările de reabilitare, începute în această vară s-au finalizat doar pe o distanță de aproximativ 5 km, restul până la 60 km…. așteaptă. Mare mi-a fost mirarea că nu mai era nici urmă de muncitori, nici urmă de utilaje. Au plecat probabil să înceapă o altă lucrare. Răbdător, cum am fost sfătuit de domnul ministru CUC să fiu, fac cunoscut acest lucru tuturor celor direct răspunzători și mai ales celor care afirmau cu tărie: Ajunge cu minciuna, cu demagogia, ajunge cu dezinformarea”, a precizat Florin Buțura, primarul orașului Ștefănești.