FC Botoșani – Sepsi. C. Enache: „Văd un joc de mijlocul terenului, un joc echilibrat”

0
43

FC Botoșani a avut un început de campionat peste așteptări, cu două rezultate de egalitate la CFR Cluj și Craiova și o victorie pe teren propriu, cu Hermannstadt. A urmat remiza de acasă cu Astra și înfrângerea de la Iași.

Antrenorul Costel Enache este dezamăgit de maniera în care au evoluat elevii săi în partida cu Poli Iași dar speră să fi fost doar un accident.

„Ca de fiecare dată spun că nu sunt jocuri ușoare. Și noi avem o motivație, avem de demonstrat. Am început bine campionatul, am avut un joc consistent dar suntem un pic dereglați după înfrângerea de la Iași și după jocul din prima repriză. Eu cred că băieții noștri au resurse de a face un joc bun și de a obține un rezultat pozitiv. Probabil că s-au acumulat mai mulți factori dar nu cred că ar trebui să fim așa ușor de destabilizat, indiferent de ce se întâmplă. Ar fi trebuit să fim mult mai concentrați, mai dinamici, mai agresivi și constanți. Și eu am rămas puțin surprins negativ și dezamăgit după aspectul din prima repriză, nu am avut ritm, implicare. Se poate întâmpla în viața unei echipei, mai ales că au apărut destul de multe schimbări. La o echipă tânără mai pot apărea fluctuații. Lucrurile astea sunt aproape inevitabile”, a spus Costel Enache.

FC Botoșani va juca luni după amiază, pe teren propriu, împotriva formației Sepsi Sf. Gheorghe. Chiar dacă FC Botoșani pare echipa favorită, Costel Enache se așteaptă la un meci echilibrat.

„Cred că vor fi echilibrați între ofensiv și defensiv. Nu cred că vor juca așa de jos cum au jucat la Steaua. E o echipă care are o posesie destul de bună, cu un control bun al balonului, o echipă cu un atac pozițional destul de interesant. Văd un joc de mijlocul terenului, un joc echilibrat”, a mai spus Costel Enache.

În cinci meciuri jucate, FC Botoșani are o victorie, trei rezultate de egalitate, o înfrângere, șapte goluri marcate și șase primite. Sepsi Sf. Gheorghe are două victorii, un egal și două înfrângeri, cinci goluri marcate și patru primite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.