FC Botoșani – Poli Iași 1-2. Stoican: Vreau să le mulțumesc  pentru că au dorit să joace

0
52

Poli Iași s-a impus din nou în fața formației FC Botoșani și a reintrat în lupta pentru play-off. În momentul de față, Poli Iași este la șase puncte de play-off și la patru puncte de retrogradare.

Stoican și-a lăudat jucătorii pentru atitudinea pe care au avut-o în meciul de la Botoșani și în special pe Andrei Cristea, Qaka și Cioinac, care au avut probleme medicale dar au vrut să joace.

„Înaintea acestei partide am avut trei jucători titulari care acuzau probleme medicale. Vreau să le mulțumesc  pentru că au dorit să joace și au făcut-o foarte bine. Mă refer la Andrei Cristea, Cioinac și Qaka. Am avut o echipă care a jucat fotbal. Vreau să felicit oficialii gazdelor, oamenii care au muncit ca acest teren să arate în aceste condiții. Bravo lor. Mai rar în această perioadă un teren așa bun. Noi suntem o echipă care pasăm și era destul de dificil dacă condițiile nu erau așa cum ne doream. Am făcut o primă repriză foarte bună, am arătat ca o echipă mare, care joacă fotbal, care domină adversarul, care își crează ocazii. A doua repriză a fost mai echilibrată. Știam că o să riște. Am arătat maturitate, am arătat ca o echipă așa cum ne dorim cu toții. Îi felicit și pe adversari, și-au dorit, a fost un meci cu mult fair-play, chiar dacă a fost un derby al Moldovei. După joc am fost felicitați iar asta este o bucurie pentru mine”, a spus Flavius Stoican.

Tehnicianul ieșean nu a încheiat nici acest meci pe bancă. El a fost eliminat după un schimb de replici cu Marius Croitoru.

„Mi se par foarte ușoare aceste eliminări. Și data trecută am fost eliminat eu și Costel Enache. Acum am fost eliminat eu și Marius Croitoru. Pentru că am depășit spațiul și am avut o discuție cu Marius Croitoru. Cu Marius ne cunoaște de mult timp și ne permitem. Mi se pare exces de zel din partea asistenților. E un joc de fotbal, sunt ambiții. Așa să stăm ca papițoii pe bancă și să nu ne clintim… mi se pare prea mult”, a mai spus Stoican.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.