FC Botoșani își completează bugetul cu procentele lui Moruțan

0
32

FC Botoșani l-a vândut iarna trecută pe Olimpiu Moruțan la FC SB, în schimbul sumei de un milion de euro plus 20% dintr-un viitor transfer și alte câteva bonusuri de performanță.

Văzând că Moruțan are evoluții bune, Gigi Becali a început negocierile cu Valeriu Iftime pentru cele 20 de procente. Patronul clubului FC Botoșani este dispus să cedeze 10 procente dar spune că încă mai urmează să discute cu Becali. În conturile FC Botoșani ar mai fi intrat câteva sute de mii de euro în cazul în care FC SB se califica în grupele Europa League iar Moruțan și Mihai Roman ar fi jucat.

„Am vorbit cu domnul Becali și o să vedem dacă o să se petreacă. Rămânem cu un procent din Moruțan. Eu zic că dacă vorbim mult despre el, nu îi facem bine. Moruțan trebuie să joace, să fie titular și la fiecare meci să facă minuni. Noi mai trebuia să primim niște bani de la FC SB dacă intrau în grupe și dacă jucau Moruțan și Mihai Roman”, a spus Valeriu Iftime.

Pentru cele 10% procente, FC Botoșani ar urma să încaseze 500.000 de euro. Olimpiu Moruțan este cel mai bine vândut jucător din istoria clubului FC Botoșani. Pe locul doi este Michael Ngadeu care a fost vândut la Slavia Praga în schimbul sumei de 500.000 de euro iar pe trei este Cătălin Golofca cu 400.000 de euro încasați de la FC SB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.