FC Botoșani începe partea a doua a campionatului cu patru jucători noi GALERIE FOTO

0
55

Clubul FC Botoșani și-a prezentat astăzi noile achiziții. Este vorba de portarul Iulian Anca Trip venit de la Metaloglobus, fundașul stânga austriac Marcel Holzman, mijlocașul Moussa Diakite și atacantul Laurențiu Buș.

Oficialii FC Botoșani spun că nu au vrut să facă multe achiziții în această iarnă ci au preferat să mizeze pe omogenitatea echipei. Din cei patru veniți în această iarnă, doar Laurențiu Buș va fi titulat. Iulian Anca Trip și Diakite au șanse mici de a juca în partea a doua a campionatului.

„Mergem pe omogenitate, pe păstrarea consistenței echipei actuale, pe care ați văzut-o în ultimele etape anul trecut. Sperăm să ne atingem obiectivele și datorită implicării jucătorilor și contribuției deosebite antrenorului Liviu Ciobotariu. Pe Laurențiu Buș îl cunoașteți foarte bine, a mai fost la FC Botoșani. Am făcut o achiziție pentru postul de al treilea portar al echipei, în persoana domnului Iulian Anca-Trip. Ianoș Brînză a fost împrumutat până în vară la formația de Liga a 2-a, Petrolul Ploiești. Am adus și doi stranieri care vor aduce un plus lotului nostru prin fundașul Marcel Holzman și mijlocașul Moussa Diakite”, a declarat Cătălin Anton, președintele FC Botoșani.

Laurențiu Buș: „Mă bucur să vă revăd, m-am întors plin de speranțe și consider ca dacă începem bine campionatul avem șanse reale să ne calificăm în play-off”.

Iulian Anca Trip: „Sunt foarte bucuros pentru acest pas în cariera mea și împreună sper să ajut la îndeplinirea obiectivelor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.