FC Botoșani – Gaz Metan 1-1: Două puncte pierdute FOTO-VIDEO

0
44

FC Botoșani avea nevoie de o victorie pentru a rămâne favorită la play-off, în timp ce Gaz Metan era deja ieșită din cursa pentru locul șase.

Debutul meciului a aparținut oaspeții care au fost mai agresivi  și au arătat că au venit la Botoșani pentru a obține toate cele trei puncte. Elevii lui Ciobotariu au preferat un joc de așteptare și au sperat că vor marca pe contraatac așa au făcut în precedentele jocuri din 2019. Puteau să marcheze în minutul 23 când a scăpat Golofca pe stânga dar Fulop a ratat execuția. În minutul 30 și 31 Gaz Metan a avut două ocazii de gol dar Chamed șutează puțin pe lângă bară după care Fraisl este salvat de bară la șutul lui Rondon. În minutul 37, Iulian Cristea profită de o gafă a defensivei botoșănene și reușește deschiderea scorului dar bucuria oaspeților nu a durat decât cinci minute. Fulop este scăpat din marcaj și îl execută pe Pleșca iar a fost 1-1.

Oaspeții încep bine și partea secundă dar FC Botoșani echilibrează jocul. Diaz și Fofana au două șanse mari de a marca pentru oaspeți dar Miron și Fraisl se opun. În minutul 77, Rondon își trece și el în cont o mare ocazie de gol dar trimite pe lângă poartă din centrul careului.

Replica botoșănenilor vine în minutul 84 când Oaidă șutează de la 20 de metri dar mingea este deviată în corner. Botoșănenii au controlat finalul partidei dar nu și-au creat nicio ocazie și au pierdut două puncte importante.

edh

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.