FC Botoșani e OUT din Cupa României. A pierdut cu 2-1 la Voluntari

0
62

După o serie de rezultate foarte slabe în campionat, FC Botoșani a părăsit și Cupa României, după doar un meci. Cu Bejan pe bancă și Enache în tribună, FC Botoșani a pierdut la Voluntari în fața celei mai slabe echipe din actualul de sezon de Liga1.

Prima repriză a fost controlată de gazde care și-au creat două ocazii mari după care au marcat prin Belahmeur și Tudorie în minutele 38 și 41. De partea cealaltă, doar Karaboue și Dumitraș i-au dat emoții lui Petrariu prin două șuturi din marginea careului.

Debutul reprizei secunde a aparținut botoșănenilor care au marcat prin Chitoșcă. Același Chitoșcă a fost aproape de egalare dar goalkeeperul gazdelor și-a salvat echipa.

În minutul 52, arbitrul Andrei Antonie îl elimină foarte ușor pe Piftor iar misiunea botoșănenilor devenea una aproape imposibilă. Două minute mai târziu, Miron vede al doilea cartonaș galben și este și el eliminat. Din acel moment, pe teren a fost o singură echipă pe teren. Cei de la Voluntari au avut posesia, au controlat jocul, în timp ce jucătorii de la FC Botoșani așteptau să se termine și acest coșmar. Pe finalul jocului, a intrat pe teren Diego Fabbrini iar acesta a încercat imposibilul dar de unul singur nu a reușit să trimită meciul în prelungiri. Partida s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru Voluntari care merge în optimile Cupei României.

Cele două echipe se vor întâlni din nou sâmbătă, tot la Voluntari, în etapa a X-a a campionatului. Înaintea acestui meci, FC Voluntari este pe ultimul loc cu 3 puncte iar FC Botoșani este pe loc de baraj cu 8 puncte.

FC Voluntari: Petrariu – Ricardom Zgrablic, Balaur, Bucurică – Sesar, Laidouni – Deac, Belahmeur, Ciucur – Tudorie
Rezerve: Moldovan, Vlad, Buliga, Răuță, Căpățână, Gheorghe, Gadze
Antrenor: Dinu Todoran

FC Botoșani: Fraisl – Dumitraș, Chindriș, Miron, Chitoșcă – Oaidă, Karaboue – Papa – Golofca, Pitfor, Corban
Rezerve: Ongenda, Brânză, Burcă, Târșă, Florescu, Roman, Fabbrini
Antrenor: Costel Enache

Arbitri: Andrei Antonie, Marius Marica, Iulian Radu, Ciprian Paraschiv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.