Cătălin Golofca speră ca meciul cu Dinamo să fie un moment zero atât pentru el cât și pentru echipă. În acest sezon, Golofca nu a mai impresionat așa cum a făcut-o în prima parte a campionatului trecut.

Golofca susține că se pregătește foarte bine dar nu reușește să marcheze în campionat. El speră să o facă în meciul cu Dinamo și să contribuie la victoria echipei FC Botoșani.

„Dinamo și Botoșani sunt doua echipe bune. Am făcut meciuri bune dar din păcate nu am reușit să scoatem mai mult de un punct, avem nevoie de victorii si trebuie să câștigăm acest meci. Muncesc foarte mult, mă pregătesc foarte bine și sper să marchez. Anul trecut marcam din jumătate de ocazie. Vreau să revin la forma de anul trecut, de asta mă pregătesc. E adevărat că ne-am pierdut din agresivitate dar nu-i poți cere lui Ongenda sau lui Fabbrini să facă faza defensivă excelent. Ei pe atac sunt letali, jucători foarte buni, chiar am rămas impresionat de ei, două transferuri foarte bune pentru FC Botoșani. De când sunt eu aici nu am început așa prost campionatul dar suntem încrezători, muncim mult și cu o victorie acum se vor schimba lucrurile”, a spus Cătălin Golofca.

Optimist înaintea meciului cu Dinamo este și Sebastian Chitoșcă, un jucător care pare în revenire de formă după o perioadă de câțiva ani în care a jucat foarte puțin.

„Sper să facem un joc bun ca echipă și să câștigăm. Chiar dacă jocul lui Dinamo suferă și putem profita de acest lucru, ideea este să avem încredere în noi, să muncim și după 90 de minute să luăm cele trei puncte. Publicul să fie alături de noi. Dacă 3000-4000 de oameni sunt alături de tine poți da mai mult în anumite momente când esti lipsit de forță. Te motivează, te ambiționează și cu siguranță alături de ei sperăm să facem jocuri bune”, a spus Sebastian Chitoșcă.

Articolul precedentAntrenorul Costel Enache cere ajutorul suporterilor pentru a învinge pe Dinamo
Articolul următorFC Botoșani – Dinamo. Costel Enache: Mi-aș dori să fie un meci de luptă