După ratarea play-off-ului și semieșecul de pe teren propriu cu Chiajna, antrenorul Liviu Ciobotariu spune că singurul obiectiv în meciul de la Voluntari este obținerea celor trei puncte.

FC Botoșani este pe locul patru în play-off cu 19 puncte în timp ce FC Botoșani este pe locul 6 cu 14 puncte. În cazul unei victorii, FC Botoșani s-ar distanța de zona fierbinte a clasamentului și ar scăpa pe moment de emoții.

“Este un meci foarte important pentru noi din mai multe puncte de vedere. În primul rând pentru situația din clasament. Sunt doar cinci punctele între noi și locul de baraj. Apoi pentru moralul nostru, știți foarte bine că nu avem o perioadă bună, avem două jocuri de când nu am marcat, ultimele jocuri de acasă nu am reușit să câștigăm chiar dacă ne-am creat multe situații de a marca, nu le-am concretizat. Va fi o deplasare grea pentru noi. Întâlnim o echipă cu un moral foarte bun, o echipă neînvinsă de patru etape, o echipă bine organizată, cu un antrenor foarte bun, însă noi suntem pregătiți pentru acest joc. Ne-am antrenat foarte bine în această săptămână și mergem să câștigăm la Voluntari. Ăsta este cuvântul de bază în vestiar. Trebuie să ne recuperăm punctele pierdute acasă. Trebuie să ieșim din această zonă fierbinte, trebuie să ne recăpătăm moralul, care este un fragil pentru că în ultimele două meciuri nu am reușit să câștigăm. Eu am mare încredere în echipa mea, am mare încredere în jucători, mai sunt 13 jocuri de jucat. Nu trebuie să așteptăm ultimele partide, trebuie chiar de luni să ne impunem”, a spus Liviu Ciobotariu.

Articolul precedentTermen prelungit pentru prgramul cu panouri fotovoltaice
Articolul următorFC Voluntari – FC Botoșani. L. Fulop: O să luăm cele trei puncte