Jucătorii FC Botoșani au trecut peste șocul ratării play-off-ului, în ultima etapă a campionatului regulat. Cel puțin declarativ. Atacantul Lorand Fulop spune că toți sunt foarte motivați și că merg la Voluntari pentru a obține victoria.

“Acest meci este foarte important pentru că trebuie să adunăm puncte să nu avem probleme cu retrogradarea. Mergem la Voluntari să câștigăm, sper să jucăm mai bine decât am jucat acasă, să luăm cele trei puncte. La meciul cu Chiajna a fost o dezamăgire pentru toți dar ușor-ușor am trecut peste, am încredere în echipă pentru că suntem foarte uniți și o să luăm cele trei puncte. Cu mine, fără mine, la Ovidiu trebuia să scoatem minim un egal…asta este. Mergem mai departe și încercăm la anul. Mă aștept la orice convocare la U21, chiar visez…”, a declarat Lorand Fulop.

Fundașul dreapta Andrei  Dumitraș consider că FC Botoșani nu este în criză chiar dacă în ultimele trei meciuri de campionat a obținut doar două puncte.

„Ne dorim să scoatem maximum din fiecare meci. Avem mare nevoie de puncte pentru că în ultimele două etape nu am reușit să obținem o victorie și este foarte important pentru noi acest joc. Cum a spus și „mister” așa voi spune și eu… nu cred că e un blocaj. Nu am reușit să marcăm dar ne-am creat ocazii. Nu am făcut un joc strălucit, ultima atingere nu s-a dovedit a fi bună dar nu cred că este vorba de un blocaj. Am vorbit și între noi, suntem uniți și este important să vedem ce facem la următorul meci. Această echipă a avut rezultate când am fost o familie și de acum asta o să demonstrăm ca să scoatem rezultate bune. Noi suntem motivati la fiecare meci și la meciul de la Voluntari o să demonstrăm acest lucru. Semieșecul de acasă cu Chiajna nu ne-a picat bine dar probabil că acest duș rece ne-a trezit și cu siguranță că la meciul de la Voluntari vom face un meci bun”, a declarat fundașul Andrei Dumitraș.

Articolul precedentFC Botoșani are un singur obiectiv pentru meciul de la Voluntari: Trei puncte
Articolul următorMihaela Huncă, deputat Pro România: PSD, ALDE și Guvernul Dăncilă nu vor mai putea cumpăra pe nimeni cu minciuni