FC Botoșani a pierdut cu Dunărea Călărași și a intrat în hora retrogradării

0
44

FC Botoșani continuă evoluțiile foarte slabe și dintr-o candidată la play-off a ajuns o echipă care tremură pentru menținerea în liga 1. În primele trei meciuri din play-out, FC Botoșani a obținut doar un punct în condițiile în care a jucat cu Chiajna, Voluntari și Călărași.

Începutul meciului le-a dat speranțe celor aproximativ 1000 de suporteri. În minutul 7,  Laurențiu Buș șutează din marginea careului, mingea este deviată și intră în poarta lui Straton. Oaspeții nu acuză șocul primirii golului și ies la joc iar în minutul 14 Souda are o mare ocazie de a egala dar Pap respinge cu piciorul.

În minutul 31, arbitrul Adrian Cojocaru și asistentul Ciprian Danșa inventează o lovitură liberă pentru oaspeți, Iancu execută și marchează iar din minutul 33 scorul devine 1-1.

Cu cinci minute înainte de pauză, Souda are o ocazie uriașă de a marca, rămâne singur cu Pap, dar șutează pe lângă poartă.

Oapseții încep mai bine partea secundă și în minutul 56 oaspeții marcheză golul doi. Ammari înscrie după o acțiune prelungită de atac și multe gafe în defensiva botoșăneană. Patru minute mai târziu, Dunărea putea majora scorul dar bara s-a opus. Ciobotariu îi aruncă în luptă pe Ongenda, Oaidă și Fabbrini dar degeaba.

Din minutul 65, a fost circ în loc de fotbal. Cei  de la Călărași au simulat cât au putut, au aruncat mingile de pe bancă pe teren, au tras de timp iar arbitrul Cojocaru a luat niște decizii numai de el înțelese.

Cu trei multe înainte de finalul timpului regulamentar de joc, Dobrosavlevici vede al doilea galben iar Dunărea Călărași rămâne cu un om mai puțin. Era prea târziu ca FC Botoșani să mai obțină ceva iar partida s-a încheiat cu victoria oaspeților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.