FC Botoșani mai are de disputat încă trei meciuri în acest an dar antrenorul Liviu Ciobotariu la campania de transferuri din iarnă. Acesta a recunoscut că FC Botoșani are un lot subțire atât numeric cât și valoric.

În momentul de față, tehnicianul botoșănean nu poate face prea multe schimbări în primul 11 deoarece nu are soluții în lot. El recunoaște lotul este unul subțire și că trebuie să se bazeze pe unii jucători ieșiți din formă.

„M-am gândit. Dacă aș vrea să fac schimbări, îl avem pe bancă pe Aristidis Soiledis. A fost plecat două luni și jumătate, s-a antrenat patru-cinci zile. Are ritm de joc să joace? De Chindriș sunt foarte mulțumit dar nu a avut șanse să joace pentru că fundașii mei centrali au fost foarte puternici și au jucat bine”, a spus tehnicianul botoșănean care se gândește la transferurile pe care le va face în pauza de iarnă:

„Căutăm deja jucători și nu este un secret. Avem nevoie să întărim lotul, avem nevoie de concurență pe posturi. În momentul de față, anumite posturi nu sunt echilibrate. Vrem să aducem jucători din iarnă, să facem un grup puternic și să avem rezultate”, a mai spus Liviu Ciobotariu.

Articolul precedentCentru de bătrâni cu 40 de locuri în comuna Pomârla. Va fi construit de o fundație din Italia
Articolul următorȘTEFĂNEȘTI. Fonduri europene accesate pentru construcția unui centru de zi