Eduard Florescu a semnat cu FC Botoșani și are șanse să debuteze luni

0
37

Mijlocașul ofensiv Eduard Florescu (21 ani) a fost legitimat de FC Botoșani și sunt șanse mari să fie inclus în lotul pentru meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Fost jucător la Mioveni, Florescu a semnat cu Viitorul Constanța dar aventura la echipa lui Hagi a fost foarte scurtă. Între timp, el a primit o ofertă de la FC Botoșani și spune că este pregătit să joace în partida cu Sepsi.

„Am venit aici să fac o treabă cât mai ună și să ajut Botoșaniul. Am avut de ales între Mioveni și Botoșani. am ales Liga1, Botoșaniul este o echipă bună a campionatului. Este un lot ok, colegii m-au primit foarte bine, este un grup unit. Sunt sută la sută pregătit și nerăbdător să joc. Mă antrenez cât mai bine iar dacă mister o să considere că sunt pregătit sută la sută, o să intru”, a spus Eduard Florescu care așteaptă meciurile cu Viitorul pentru a-și lua revanșa.

„Așa a fost să fie, am respectat decizia staff-ului de acolo și tot răul spre bine. Am ajuns aici. Am dorință de revanșă”, a mai spus Florescu.

Eduard Florescu și-a făcut junioratul la FC Argeș după care a evoluat pentru CS Mioveni, în Liga a II-a. În precedentul sezon a jucat în 26 de meciuri, 24 în campionat și 2 în Cupa României, a marcat 5 goluri și a dat 5 pase de gol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.