La finalul alegerilor din cadrul Organizației Județene PSD Botoșani, senatorul Doina Federovici i-a transmis lui Liviu Dragnea că îl așteaptă și în toamnă la Botoșani, sugerând astfel că acesta va fi candidatul social democraților la funcția de președinte.

De altfel, cei prezenți la acțiunea de astăzi aveau tot felul de afișe cu mesajul “Dragnea președinte”, semn că în interiorul PSD lucrurile sunt clare în ceea ce privește candidature lui Dragnea.

“Domnule președinte, cred că trebuie să veniți și în perioada imediat următoare, dacă se poate, undeva spre toamnă, să vă susținem”, a spus Doina Federovici.

Întrebat despre candidatură, Liviu Dragnea a spus că după alegerile europarlamentare va lua o decizie dar a afirmat că toate organizațiile îi cer să candideze la prezidențiale.

“Mi s-a solicitat în toate județele în care am fost. Le-am spus tuturor că după 26 mai o să avem o discuție destul de profundă în partid, să stabilim care este cea mai bună variant pentru prezidențiale, având ca obiectiv câștigarea alegerilor”, a afirmat Liviu Dragnea.

Articolul precedentPrimarul Flutur a fost achitat într-un dosar cu prejudiciu de 2 milioane lei
Articolul următorMinistrul Transporturilor a venit să promită din nou modernizarea drumului Botoșani – Tg. Frumos VIDEO