Dovadă de patriotism. Primar în genunchi pe scenă în fața TRICOLORULUI

0
14

Organizatorii ediției din acest an a Zilelor comunei Păltiniș au decis să invite artiști români din mai multe provincii, inclusiv din Bucovina de Nord sau Basarabia. Au pus mare accent pe folclorul tradițional dar nu au lipsit nici cântecele patriotice.

La un moment dat, în timp ce Mariana Anghel cânta un cântec patriotic, Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniș, a urcat pe scenă, s-a închinat în fața tricolorului după care a fluturat steagul. El spune că a fost un gest spontan și că așa a simțit în momentul în care a auzit acel cântec patriotic.

„A fost ceva spontan. În momentul în care a început să cânte Mariana Anghel acele cântece patriotice, am văzut steagul care era pregătit pentru duminică, am urcat pe scenă și am pupat acel steag. Este însemnul nostru și trebuie respectat. Mie îmi dau lacrimile de câte ori cântă imnul românesc, când câștigă un sportiv o medalie. Sau dimineață la 6.00 când câtă imnul. Ăsta e felul meu de a fi, sunt român și îmi iubesc țara”, ne-a spus Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.