La data de 24 mai 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 52 de ani, din comuna Ripiceni, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, la data de 23 mai 2023, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat  și fără să dețină permis de conducere. 

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz.

La data de 24 mai 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești au emis ordonață de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 24 de ani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului  și conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

 

În urma probatoriului aministrat s-a stabilit faptul că acesta,  în ziua de 23 mai a.c., ar fi condus un autoturism neînmatriculat, pe drumul național DC 24 C, din comuna Ripicieni, fără a deține permis de conducere și fiind sub influența alcoolului.

 

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor menționate mai sus.

Sursa: Realitatea de Botosani

Articolul precedentANPC sancționează alte 8 bănci din România. Banca de stat, unde mulți români își țin economiile, inclusă în tăvălugul amenzilor
Articolul următorÎnmatricularea online a vehiculelor, aprobată de Guvern