Clubul de audiții „Night music” al Bibliotecii Județene „Mihai Eminescu” își diversifică oferta și-i aşteaptă pe botoşăneni să vizioneze pe 18 ianuarie, începând cu ora 18.00, în sala Fondului Documentar Eminescu, o piesă de teatru cu o distribuție remarcabilă. Este vorba despre „Dineu cu proști”, de Francis Veber, piesă care a făcut parte și din repertoriul Teatrului „Mihai Eminescu” Botoșani, în stagiunea 2016-2017. Biblioteca Județeană propune varianta realizată  de trupa Teatrului Național București în stagiunea 2011-2012, în regia lui Ion Caramitru, într-o înregistrare efectuată la Brașov, în octombrie 2011. Din distribuție fac parte Șerban Ionescu, Horațiu Mălăele, Medeea Marinescu, Costina Ciuciulică și Dorin Andone. La finalul piesei publicul va avea posibilitatea să emită aprecieri asupra spectacolului și asupra prestației actorilor.

„Cum unul dintre obiectivele pe termen lung ale clubului este acela de a crea consumatori avizați pentru diversele domenii ale artelor, în viitor ne propunem să oferim publicului nostru și producții cinematografice sau TV, fie ele artistice sau științifice, și vom dezbate aspecte precum manipularea prin artă, știrile false și alte subiecte incitante.

Totuși, Clubul <Night Music> este destinat prin intenție și prin denumirea sa cu predilecție audițiilor muzicale, așa încât nici seara de 18 ianuarie nu se poate încheia fără muzică. În încheiere vom viziona încă o bijuterie din colecția domnului Relu Oneaga, un concert al faimoasei trupe britanice „The Rolling Stones”, din perioada lor de maximă glorie”, se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene.

Cum numărul de locuri este limitat, persoanele interesate trebuie să îşi rezerve locuri din timp, sunând la Biblioteca Judeţeană, persoană de contact bibliotecar Iulian Moldovanu.

Articolul precedentLocuri de muncă în Germania pentru studenții botoșăneni
Articolul următorȚigări în valoare de 550.000 lei confiscate în județul Botoșani