Dinamo a învins-o pe FK Csikszereda cu 2-0, în prima manşă a barajului pentru Superligă

0
42

Dinamo Bucureşti a învins-o pe pe FK Csikszereda Miercurea Ciuc cu scorul de 2-0 (0-0), luni seara, pe Arena Naţională din Capitală, în prima manşă a barajului pentru menţinere/promovare în Superliga de fotbal.

Dennis Politic a marcat ambele goluri ale lui Dinamo (46, 73). Susţinută de peste 30.000 de suporteri, Dinamo a avut prima ocazie în min. 10, când Politic a şutat la colţul lung, iar portarul Szilard Gyengye a respins. Tânărul goalkeeper l-a blocat apoi pe Politic (12), iar la cornerul care a urmat Ricardo Grigore a reluat cu capul pe direcţia sa (12).

Dinamo a continuat să domine jocul, iar Gheorghi Milanov a şutat în bară (16), după care Domagoj Pavicic a trimis cu capul puţin alături de poartă (28).

Dinamo a reuşit să deschidă scorul la prima acţiune din repriza secundă, prin Dennis Politic, cu capul, din centrarea lui Ahmed Bani, după 18 secunde. Hakim Abdallah a avut două ocazii foarte bune (56, 59), dar a ratat de fiecare dată. Bani (64) a ratat şi el din poziţie excelentă, la centrarea lui Antonio Borduşanu.

Politic a reuşit dubla (73), după ce a pătruns în dribling şi a şutat sub transversală, la colţul scurt.

Ciucanii au avut câteva acţiuni promiţătoare, dar mai mereu a lipsit pasa decisivă sau finalizarea. Gabor Makrai (75) a ratat o şansă uriaşă, şutând peste poartă din poziţie excelentă.

Manşa secundă se va juca pe 27 mai, la Miercurea Ciuc.

Dinamo a ocupat locul locul 7 în play-out, iar FK Csikszereda s-a clasat pe locul 6 în play-off-ul ligii secunde, în condiţiile în care Corvinul Hunedoara şi CSC Şelimbăr nu au avut drept de promovare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.