Dieta și zodiile. Tot ce trebuie să știi despre dieta potrivită pentru fiecare semn zodiacal

0
43

Se pare că totul este scris în stele, de la noroc în dragoste, bani sau afaceri până la felul în care ne descurcăm cu anumite diete și determinarea cu care le urmăm pentru a ajunge la rezultatele mult dorite.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Berbecii sunt extrem de atenți felul în care arată și sunt foarte preocupați de aspectul lor fizic și de sănătate. Prin urmare, nu le place să fie supraponderali.

Încep orice dietă cu entuziasm, dar tind să se plictisească repede și să o abandoneze dacă rezultatele nu apar suficient de rapid și să înceapă, plini de speranță și curaj, un alt regim.

Din cauza naturii lor foarte impulsive, urăsc orice vine cu o restricție și le este foarte greu să se țină de un program mult timp, așa că trebuie să învețe ce este răbdarea.

O modalitate de a urma o dietă ar fi să concureze cu altcineva, pentru că se știe că dorința lor de a câștiga îi motivează suficient pentru a da tot ce e mai bun.

Este bine să pună accentul pe proteine, deoarece aminoacizii din proteine hrănesc creierul, partea corpului care caracterizează Berbecul.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurii sunt semne fixe de pământ și nu se lasă atrași de ultimele tendințe în materie de cure de slăbire. Preferă întotdeauna metodele naturale, deși sunt mai lente.

Sunt bine organizați și tenacitatea lor îi va determina să nu renunțe odată ce au început o dietă, oricât de încet apar rezultatele.

E adevărat, au și un metabolism destul de leneș și nici nu le place să facă sport, așa că este destul de greu să slăbească. Un lucru care le-ar fi de folos și ar îmbina utilul cu plăcutul ar fi să-și cultive propriile legume.

Ar fi bine să evite dulciurile sau alimentele prea grase, deoarece tipicul Taur are de obicei probleme cu greutatea, mai ales în zona burții. 

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Gemenii au așteptări mari și sunt foarte nerăbdători, așa că au tendința de a arde calorii destul de repede, dar nu neapărat să slăbească.

Sunt însă extrem de optimiști și iubesc schimbările de orice fel, așa că au motivația necesară pentru a-și schimba stilul de viață pentru a slăbi.

De multe ori au nevoie de un prieten care să-i liniștească dacă rezultatele nu apar atât de repede pe cât și-au imaginat și ar trebui să stea departe de cântar, pentru a evita o posibilă nevroză cauzată de cântărirea excesivă.

În rest, trebuie să-și acorde suficient timp să se așeze și să se bucure efectiv de o masă echilibrată, mai degrabă decât să o mănânce în picioare, cu ochii pe ceas. Un alt risc ar fi să vorbească despre dietă mult mai mult decât să o pună în practică.

Este bine să evite fast-food-ul și trebuie să-și facă timp să mănânce organizat și relaxat, pentru a-și calma nervii.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racii adoră să mănânce și să-i hrănească pe alții. Dacă sunt supraponderali, de obicei le ia ani de îngrijorare înainte de a decide să ia măsuri în acest sens și să înceapă o dietă.

În plus, au tendința de a mânca pe fond emoțional, asociind mâncarea cu momentele fericite din copilărie și se raportează la mâncare și alimentație ca dovezi de grijă și iubire. Din acest motiv, nu este de mirare că nu pot să țină dietă.

Când o vor face, totuși, o vor ține până când vor apărea rezultatele. Tot ce au nevoie este un motiv suficient de bun pentru a începe. Au tendința de a păstra anumite bunătăți non-dietetice ascunse într-un sertar.

Este bine să evite alimentele nesănătoase din copilărie. De asemenea, trebuie să înceteze să mănânce emoțional pentru a-și controla sentimentele și a evita tulburările digestive. 

Leu (22 iulie – 22 august)
Pentru Leii preocupați de greutatea lor, dieta este o chestiune spinoasă. Dacă există o dietă care le promite rezultate rapide, se entuziasmează și reușesc să slăbească rapid.

Din păcate, însă, rezultatele nu sunt de lungă durată. De aceea este important să aleagă un regim ceva mai lent, dar cu rezultate fiabile pe termen lung.

Au nevoie de aprecierea și sprijinul celor din jur, așa că prietenii sau familia ar trebui să facă bine să ofere feedback pozitiv despre cât de bine arată și cât de mult au slăbit.

Ideal ar fi să-i ignore pe cei care îi critică eforturile. Un alt sfat ar fi înlocuirea sosurilor bogate în carbohidrați cu marinate mai ușoare.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Fecioarele perfecționiste vor întâmpina dificultăți, tocmai din cauza dorinței lor de a face totul conform cărții.

Pierderea în greutate poate fi o adevărată încercare, în ciuda perspectivei pozitive. Simțul lor practic le face să aleagă cele mai potrivite diete, la care renunță, din cauza faptului că au așteptări nerealiste și ajung astfel să-și piardă din entuziasm în loc de kilograme.

O soluție optimă pentru Fecioare ar fi să se alăture unui grup de suport, pentru a face față mult mai ușor posibilelor dezamăgiri.

Ideal ar fi să alegeagă alimente bio, deoarece Fecioarele guvernează pielea, care este predispusă la alergii, cauzate, printre altele, de aditivii alimentari și pesticidele. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.