Deputat PSD Botoșani: “Nu votez bugetul dacă nu se finanțează autostrada Moldovei”

0
48

Decizia guvernului de a ignora și în 2019 proiectele majore din Moldova, îi fac pe unii parlamentari PSD să reacționeze. Nemulțumiți că nici în acest an nu se alocă bani pentru Autostrada Moldovei, aceștia au anunțat că nu vor vota bugetul.

Răzvan Rotaru, deputat PSD Botoșani, a anunțat că nu va vota bugetul propus de guvern în cazul în care Autostrada A8 Iași – Tg. Mureș nu fi finanțată. El a precizat că toți parlamentarii din Moldova ar trebui să susțină acest proiect, indiferent de partidul din care fac parte.

“Nu votez bugetul dacă nu se finanțează autostrada Moldovei. Este un proiect foarte important pentru toți locuitorii din Moldova și cred că ar trebui susținut de toți parlamentarii, indiferent de culoarea politică. Pentru a ieși din izolare și pentru a atrage investitori, Moldova are nevoie în primul rând de o autostradă”, a declarat deputatul Răzvan Rotaru.

Alți doi parlamentari PSD din Iași au anunțat că nu vor vota bugetul în cazul în care autostrada A8 nu va fi finanțată și este posibil să mai apară și alte reacții similar în zilele următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.