CSM Botoșani – CSU Suceava 25-30 FOTO

0
43

CSM Botoșani a pierdut în această după amiază, pe teren propriu, în fața formației CSU Suceava Diva, cu scorul de 25-30. Echipa botoșăneană rămâne cu o singură victorie în acest sezon.

Oficialii CSM Botoșani și-au pus mari speranțe în meciul cu CSU Suceava numai că jocul echipei nu a fost pe măsura așteptărilor. Tinerii handbaliști suceveni au controlat jocul, s-au apărat bine și au speculat pe contraatac greșelile botoșănenilor. Pe finalul primei reprize, CSM Botoșani a dat impresia că poate reveni în joc dar după 30 de minute scorul era 12-14. În parte secundă, formația botoșăneană nu a reușit minunea iar meciul s-a terminat cu victoria sucevenilor, scor 30-25.

În acest sezon, CSM Botoșani a câștigat meciul din prima etapă cu CSM Bacău (32-27), după care a pierdut următoarele trei jocuri cu CSM Vaslui (36-25), CSU CNOT Bacău (26-29) și CSU Suceava (25-30). Pe 20 septembrie, CSM Botoșani va juca în deplasare la Galați. Până la acel meci, miercuri, de la ora 17.30, CSM Botoșani va juca în Sala Polivalentă Elisabeta Lipă împotriva formației AHC Dobrogea Sud, în Cupa României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.