CSM Botoșani a părăsit Cupa României

0
35

Aproximativ 1000 de spectatori au venit să-i susțină pe elevii lui Radu Roșu în meciul din Cupa României împotriva Politehnicii Tmișoara, printre care și o galerie bine organizată și care a scandat pe tot parcursul meciului.

Prima repriză a fost una echilibrată și nu s-a văzut diferența dintre o echipă de primă ligă și cealaltă din eșalonul secund. Cu un portar în mare formă, CSM Botoșani a reușit să facă față jocului timișorenilor și chiar a dat impresia că poate produce o surpriză în această fază a Cupei României. După 30 de minute, Poli Timișoara conducea cu 12-10 dar suporterii CSM-ului încă sperau la calificare.

Cu un lot mai numeros și mai valoros, Poli Timișoara a reușit să se desprindă în partea secundă la cinci goluri diferență și era aproape imposibil ca formația botoșăneană să mai revină. Partida s-a încheiat cu scorul de 24-21 în favoarea timișorenilor care s-au calificat în următoarea fază a Cupei României. Chiar dacă au condus pe toată durata partidei, calificarea timișorenilor a fost una cu emoții. Antrenorul formației oaspete s-a agitat pe marginea terenului, a protestat la adresa arbitrilor iar la un moment dat a fost avertizat cu cartonaș galben.

Pentru jucătorii CSM Botoșani urmează o scurtă vacanță după care vor pregăti partea a doua a sezonului când se vor lupta pentru promovarea în prima ligă a handbalului masculin românesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.