Cristian Rizea contracarează încercările de intimidare. DECIZIA care cutremură lumea politică de la Chișinău

0
45

Cristian Rizea solicită Procurorului General al Republicii Moldova să verifice legalitatea modului în care Alaiba Dumitru răspândește în spațiul public informații false privind felul în care fostul deputat PSD a dobândit cetățenia moldovenească. 

Rizea cere, totodată, sacționarea contravențională a deputatului Alaiba Dumitru pentru publicarea unor „informații mincinoase și denigratoare” la adresa sa.

 

Imagine

Reamintim că, zilele trecute, deputatul PAS Dumitru Alaiba a solicitat detalii de la Agenția Servicii Publice cu privire la circumstanțele în care fostul deputat PSD Cristian Rizea a primit pașaportul moldovenesc. 

Atunci, într-o postare pe pagina de Facebook Spovedania lui Rizea, fostul deputat PSD a postat răspunsul pe care Agenția l-a transmis lui Alaiba. Potrivit documentului, la data de 28.12.2017, Cristian Rizea a fost recunoscut cetățean al Republicii Moldova prin avizul Agenției Servicii Publice. 

Cristian Rizea prezintă încă o dovadă a cetățeniei moldovenești: Adevărul învinge întotdeauna!

„Dragi prieteni, spre disperarea infractorilor din Romania pe care-i devoalez, institutiile Republicii Moldova dovedesc inca o data prin acest raspuns ca vegheaza la respectarea legii! Stiu ca unii au vrut sa ma „manipuleze politic” incercand sa loveasca in Institutia Prezidentiala sau alte institutii reprezentative ale Republicii Moldova pentru ca e campanie electorala! Dar sunt sigur ca cei care urmariti desfasurarea acestor evenimente nu va veti lasa pacaliti de acestia, fie ei chiar și parlamentari fara minime cunostinte juridice! Adevarul Invinge Intotdeauna!”, scrie Cristian Rizea, pe Facebook.

Sursa: Realitatea din Moldova

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.