Costel Enache: „Aș vrea o dată să pot spune lucrurilor pe nume”

0
31

FC Botoșani a avut un început bun de campionat, cu șase puncte în primele patru etape, în condițiile în care a jucat cu trei echipe care în sezonul trecut au evoluat în play-off. Echipa pregătită de Costel Enache nu are nicio înfrângere deși a jucat în deplasare cu CFR Cluj și CSU Craiova.

Cu toate acestea, tehnicianul botoșănean are o nemulțumire. El este deranjat de atitudinea pe care o au arbitri față de jucători și antrenori  și de faptul că există o categorie de oameni care nu plătesc atunci când greșesc.

„Rămân cu amărăciunea asta că parcă noi suntem prea mici pentru fotbal. Nu găsim așa un mod de a ne apropia. Nu aș vrea să comentez pentru că amenda e foarte mare. Aș vrea o dată să pot spune lucrurilor pe nume. Toți cei din fotbal recunoaștem că greșim, jucători, antrenori, conducători. Doar o singură categorie nu. Dacă tot facem parte din același fenomen, aș vrea să avem același mod de a analiza lucrurile. De foarte multe ori înțelegem arbitrii că sunt puși într-o situație de a decide o fază foarte dubioasă pe care noi dacă o revedem de zece ori nu știm să dăm o decizie. Suntem oameni, putem greși. Aștept momentul în care toți să ne recunoaștem greșelile. Se pare că unii suntem muritori de rând iar ceilalți stăpânii fenomenului”, a spus Costel Enache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.