Cortină trasă peste ” Zilele Teatrului”

0
64

În an Centenar, unul din cele mai mari evenimente culturale din judeţ a ajuns la final. După patru zile de festival, peste Zilele Teatrului „Mihai Eminescu” s-a tras cortina duminică seară, la Casa Tineretului, într-un cadru fastuos cu spectacolul umoristic „Zeul măcelului” de Yasmina Reza în regia lui Erwin Șimșensohn la cea de-a XIII-a ediție care s-a defășurat în perioada 11-14 octombrie în parteneriat cu Asociația Amfiteatru 2006 și cu sprijinul municipalității botoșănene. Ediţia din acest a marcat şase decenii de la înfiinţarea Teatrului „Eminescu”  cu trupă proprie.

Ultima seară de spectacole a debutat cu un moment festiv, în care Traian Apetrei, directorul Teatrului „Eminescu”, a oferit premii mai multor colaboratori dar și angajaților teatrului. Au fost adresate mesaje din partea mai unor teatre partenere de-a lungul timpului din Cernăuți, Chișinău, Cahul și Soroca dar și din partea scriitoarei Lucia Olaru Nenati.

Seara s-a încheiat cu ropote de aplauze pentru actori. La fel şi sâmbătă, atunci când pe scena Teatrului „Mihai Eminescu” actorii botoșăneni au jucat piesa „Tu ești Dumnezeul meu” după Albert Gurney Jr. , regizată de Ludmila Skripka.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.