Polițiștii botoșăneni au făcut o captură de țigări, astăzi la prânz, pe o stradă din municipiul Botoșani. Contrabandiștii aveau mai multe baxuri cu țigări și 11.000 de euro.

Un echipaj de poliție a încercat să oprească pe strada Pacea un microbuz înmatriculat în Bulgaria dar șoferul a accelerat, a intrat într-un sens giratoriu unde a fost aproape să se izbească într-un alt autoturism după care a pătruns pe strada George Enescu. După vreo 300 de metri, a oprit iar cei doi indivizi aflați în microbuz au încercat să fugă. Polițistul de la rutieră a urmărit unul dintre indivizi și a reușit să-l prindă. celălalt a scăpat și este căutat în continuare de polițiști.

La fața locului au venit mai multe echipaje de poliți, strada a fost închisă iar în microbuz s-au găsit mai multe baxuri cu țigări. De asemenea, surse din cadrul anchetatorilor spun că individul prins ar fi avut suma de 11.000 de euro.

Articolul precedentPERFORMANȚĂ. Sportivii botoșăneni au cucerit peste 60 de medalii la Campionatul Național de taekwondo FOTO
Articolul următorMagistrat nou la judecătoria Botoșani