Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani au descoperit și confiscat 5.000 pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de 60.000 lei.

Luni seară, în jurul orei 21.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani au observat pe direcţia localităţii de frontieră Păltiniş, o persoană care transporta cu ajutorul unui atelaj hipo şase colete voluminoase învelite în folie de culoare neagră.

Polițiștii de frontieră au legitimat bărbatul, iar în urma verificărilor efectuate, au stabilit că acesta este cetăţeanul român G.D., în vârstă de 39 ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani.

În urma verificării coletelor s-au găsit 5000 pachete cu ţigări de proveniență Duty Free. Bărbatul a declarat că a descoperit ţigaretele pe malul râului Prut şi le-a încărcat în atelaj cu intenţia de a le transporta în localitate în vederea comercializării.

Poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Întreaga cantitate de țigări, în valoare estimată de 60.000 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor și stabilirea întregii activități infracționale.

Faţă de bărbat a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore,  urmând ca să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Articolul precedentBotoșaniul are cei mai buni luptători din România. Aur cucerit atît la fete cât și la băieți
Articolul următorSalariații de la Nova Apaserv se pregătesc de grevă