Ciobotariu e realist și nu visează la play-off: „Atât putem”

0
27

După înfrângerea de pe teren propriu în fața formației Poli Iași, FC Botoșani și-a redus foarte mult șansele de a mai prinde play-off-ul. În momentul de față, FC Botoșani este mai aproape de retrogradare decât de play-off.

După 18 etape, FC Botoșani este pe locul 10 cu 20 de puncte, la 7 puncte de play-off și 3 puncte de retrogradare. Antrenorul Liviu Ciobotariu recunoaște că sunt probleme și că în primul rând se gândește cum să scoată echipa din criză.

De când a venit la Botoșani, nu a avut posibilitatea de a folosi cel mai bun 11 deoarece în continuare sunt mulți jucători accidentați.

„Avem mulți jucători accidentați. Motorul echipei este mijlocul terenului. Acolo noi suferim cel mai mult. Îmi lipsesc doi titulari de bază care au jucat meci de meci. Oaidă și Rodriguez. Karaboue a făcut 45 de minute de antrenament și a trebuit să joace pentru că nu aveam altă soluție. Avem probleme. Jucătorii care au intrat, s-au luptat, s-au bătut dar în momentul de față atât putem. Trebuie să recunoaștem”, a spus Liviu Ciobotariu care nu se gândește prea mult la play-off. El consideră că deja sunt ocupate patru locuri de play-off iar pentru celelalte două se vor lupta Sepsi, Gaz Metan și Astra.

„Din punctul meu de vedere, patru echipe sunt deja calificate. CFR Cluj, FC SB, Viitorul și Craiova. Mai sunt două locuri. Sepsi, Gaz Metan, Astra… Se pot întâmpla multe. Mai sunt opt meciuri, multe puncte puse în joc.”, a mai spus Liviu Ciobotariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.