Ciobotariu: Aveam nevoie de această victorie pentru descătușare VIDEO

0
31

După șase meciuri consecutive fără victorie, FC Botoșani a reușit să învingă pe Hermannstadt. Singurul gol al partidei a fost marcat de Fabbrini în minutul 90+3.

Liviu Ciobotariu a spus la final că a fost cel mai bun meci făcut de elevii săi în ultima perioadă și este optimist că va urma o serie de rezultate pozitive.

“Am făcut un joc bun, sunt bucuros că am reușit să câștigăm. Chiar dacă golul a venit în mnutul 93. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru determinare, pentru modul în care au jucat. Au crezut în rezultat. Ne-am creat multe situații de a marca. Din păcate, nu am reușit să înscriem. Am controlat jocul. Eu spun că am arătat foarte bine. Am meritat această victorie. A venit într-un moment de care aveam nevoie. Știți foarte bine situația noastră în clasament, de patru-cinci meciuri nu am reușit să câștigăm. Am luat o gură de oxigen, o victorie de moral, ne-am distanțat la cinci puncte de Hermannstadt. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, ne așteaptă jocuri grele. Aveam nevoie de această victorie pentru descătușare. Aveam un blocaj, aveam frică să jucăm. Astăzi băieții au făcut un joc bun și merită felicitări”, a spus Liviu Ciobotariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.