Ciobi vrea 3 puncte cu Călărași: „Nu accept nici o scuză”

0
34

Antrenorul principal al FC Botoșani i-a anunțat pe jucători că singurul obiectiv în meciul cu Dunărea Călărași este obținerea celor trei puncte. El a declarat că nu va accepta nicio scuză a jucătorilor și că doar victoria îl interesează.

FC Botoșani va întâlni mâine de la ora 17.30 pe Dunărea Călărași, o echipă care nu a mai învins pe nimeni de 12 etape. Ultima victorie a echipei antrenate de Dan Alexa a fost în fața formației FC Botoșani.

Este ultimul meci din acest an, un ultim examen pentru noi. Ne dorim toate cele trei puncte mai ales că în ultimele două jocuri de acasă am rămas puțin restanți. Chiar dacă Dunărea Călărași nu a reușit să câștige de foarte mult timp, nu trebuie să cădem în această capcană. Întâlnim o echipă care în tur ne-a bătut, avem o revanșă de luat. Ce pot să vă asigur că echipa este pregătită pentru joc și în nici un caz nu ne gândim la sărbătorile de iarnă. Suntem obligați să luăm cele trei puncte puse în joc. Vrem să facem un cadou de sărbători suporterilor botoșăneni prin cele trei puncte, a spus Liviu Ciobotariu.

Tehnicianul botoșănean a anunțat că nu acceptă nicio scuză de la jucători și că aceștia trebuie să obțină victoria.

La acest joc nu avem nici o scuză, nici că terenul este tare, nici că este frig afară, nici că nu putem recupera anumiți jucători. Cuvântul de ordine este că ne vom bate să luăm cele trei puncte, foarte importante pentru noi. Nu accept nici o scuză din partea jucătorilor mei. Sunt convins că echipa este pregătită mental și fizic pentru acest joc. Întâlnim o echipă care nu a câștigat de 12 etape, nu vreau ca să dăm noi posibilitatea să-și revină după 12 etape această echipă, a mai spus antrenorul principal al FC Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.