Lorand Fulop este golgheterul FC Botoșani cu șapte goluri în acest sezon al Ligii 1. Tânărul fotbalist botoșănean este optimist înaintea meciului de la Chiajna și spune că singurul obiectiv este obținerea celor trei puncte.

“Cu siguranță suntem favoriți pentru că jucăm cu ultimul loc. Nu desconsiderăm adversarul dar trebuie să avem încredere, așa cum am avut în meciul cu Iași, am marcat mai multe goluri. Am făcut câteva meciuri bune, nu și rezultate. Mai avem de muncit, să ne salvăm de la retrogradare și vom vedea ce se întâmplă”, a spus Lorand Fulop.

Optimist este și atacantul Mihai Roman care vrea trei puncte la Chiajna pentru a scăpa de emoțiile retrogradării.

“Ne așteaptă un meci destul de greu contra celor de la Chiajna. Ei se agață de ultimele șanse pentru a rămâne în prima ligă. Au jucători buni, care au o grămadă de meciuri în liga 1. Noi sperăm să continuăm această serie bună pentru că victoriile aduc victorii, să facem un meci bun și să câștigăm, ca să mai risipim din emoții. Eu sper să înscriu la fiecare meci dar important este să facem un joc bun și să venim înapoi cu trei puncte”, a spus Mihai Roman

Articolul precedentFC Botoșani merge să obțină 3 puncte la Chiajna
Articolul următorPerformanță obținută de botoșăneni la Campionatul European de Qwan-ki-do FOTO