Victoria cu 3-0 din meciul cu Poli Iași le-a readus optimismul botoșănenilor. Atât antrenorul Liviu Ciobotariu cât și jucătorii sunt ceva mai optimiști și au anunțat că merg la Chiajna pentru a obține toate cele trei puncte.

Chiar dacă s-a deistanțat la șase puncte de baraj și șapte de retrogradare, Liviu Ciobotariu a avertizat că lupta pentru menținerea în Liga 1 încă nu s-a încheiat.

“Un meci important pentru ambele formații. Chiar dacă vom întâlni ocupanta ultimului loc din play-out, este o echipă puternică, care în ultimele două-trei jocuri a jucat bine, au avut și rezultate pozitive. Am urmărit ultimul joc al lor, au făcut o partidă bună timp de 70 de minute. O echipă solidă. O să ne aștepte un joc greu. Din păcate pentru noi, timpul a fost scurt. Nu am avut timp să pregătesc acest joc așa cum mi-aș fi dorit. Merg pe omogenitatea echipei, pe spiritul lor de luptă. Mai sunt șapte meciuri, situația nu este una liniștitoare pentru noi, trebuie să acumulăm puncte pentru a ieși din acea zonă fierbinte. Suntem pregătiți, mergem la Chiajna să facem un joc bun, să repetăm evoluțiile din ultimele trei meciuri. Am încredere mare în jucătorii mei și sunt convins că dacă vom avea aceeași determinare și atitudine, vom ieși cu un rezultat pozitiv”, a declarat Liviu Ciobotariu.

“Problema este în benzi. Holzmann este suspendat. Aristidis nu este refăcut. Dumitraș nu este refăcut. Sper să fiu inspirit și să găsesc o soluție pentru postul de fundaș stânga. La oricine aș apela, cred că este dornic să intre și să joace. Nu ne-am întâlnit niciodată cu asemenea situație. Când am venit aici, aveam problem la mijlocul terenului. Acum am rămas descoperiți în benzi”, a spus Liviu Ciobotariu.

Articolul precedentTrei etape de suspendare și 5000 de lei amendă pentru austriacul Holzmann
Articolul următorChiajna – FC Botoșani. Fulop: “Suntem favoriți”