CFR Cluj – FC Botoșani 1-1. V. Iftime:  Cu siguranță vom avea o echipă bună

0
46

FC Botoșani a reușit să obțină un punct pe terenul campioanei în condițiile în care antrenorul Costel Enache a început meciul cu doi jucători sub 21 de ani și mai avea încă patru pe banca de rezerve.

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani este optimit după acest punct obținut la Cluj, în fața unei echipe care a câștigat în urmă cu o săptămână Supercupa României, învingând pe CSU Craiova.

„Sunt mulțumit de punctul obținut și cred că echipa poate câștiga mult. Avem încă jucători care trebuie să intre. Dacă Pap joacă și prinde încredere, va fi un portar extraordinar. El are nevoie de meciuri. Soiledis este la jumătate din ce poate el. Nu am avut niciodată fundaș stânga la nivelul lui. Important este capitalul de încredere pe care îl putem lua. Grupul crește de la zi la zi. Dacă o echipă bună nu a reușit să ne bată, înseamnă că nici noi nu suntem chiar de aruncat. Ne dă speranțe. Mi-a plăcut foarte mult Golofca. Etapa viitoare va fi alt meci, va trebui să atacăm, să marcă. Ei se vor apăra. Nu mă gândesc că nu avem soluții. Sunt încrezător și mândru că ne-am comportat bine după unele mici transformări de vara aceasta. Există un anumit tip de așteptări. Noi trebuie să ne vedem de lucrul nostru, să muncim mult și cu siguranță vom avea o echipă bună”, a spus Valeriu Iftime.

În etapa viitoare, FC Botoșani va juca pe teren propriu cu Hermannstadt. În acest meci sunt șanse să debuteze Hervin Ongenda, fostul jucător de la PSG.

„Părerea mea este că toți străinii vor avea drept de joc în etapa viitoare. Este o problemă de documente. Vom avea soluții și mai aducem încă doi jucători. Nu ne grăbim. Avem timp până în septembrie. Chindriș a crescut enorm. O să vedeți că lângă Burcă sau Miron va face față cel puțin la fel ca Plămadă. Hervin trage foarte mult și vrea să joace. Cred că poate intra 30 de minute. Important este să trateze locul ăsta ca fiind cel mai important din viața lui”, a mai spus Valeriu Iftime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.