Cel mai cunoscut apicultor a fost urmărit în trafic și atacat cu spray lacrimogen

0
30

Polițiștii botoșăneni au demarat o anchetă după ce doi tineri au fost urmăriți în trafic și atacați cu spray lacrimogen. S-a întâmplat sâmbătă seară în comuna Durnești din județul Botoșani.

Apicultorul Iustin Marineac și un angajat al său, se deplasau cu mașina prin comuna Durnești iar la un moment dat au văzut un Volkswagen Passat în spatele lor care îi urmărea. Șoferul din Volkswagen a blițat insistent iar apicultorul botoșănean a decis să oprească pentru a vedea ce se întâmplă.

Din Volkswagen au coborât trei indivizi iar unul dintre ei a scos un spray lacrimogen și a pulverizat în mașina apicultorilor. Iustin Marineac a pus mâinile la față și a fost mai puțin afectat. A reușit să pornească mașina și să plece spre Cucuteni. Au fost urmăriți câțiva kilometri după care agresorii au renunțat și s-au întors spre Durnești.

Marineac a sunat la 112 pentru a solicita sprijinul poliției și o ambulanță. Angajatul Fermei Apicole Marineac era în stare mai gravă, a fost preluat de ambulanță și transportat la UPU Botoșani pentru îngrijiri medicale. Iustin Marineac a rămas pentru a le oferi informații polițiștilor, despre agresori. În urma acestui incident, polițiștii au deschis o anchetă urmând să-i găsească pe agresori. Misiunea nu este foarte dificilă deoarece angajatul Fermei Apicole Marineac i-a recunoscut pe cei trei agresori.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.