Captură de țigări la Oroftiana FOTO

0
76

Polițiștii de frontieră botoşăneni au confiscat ieri, 3.650 pachete de ţigări de contrabandă în valoare de peste 51.000 de lei, pe care mai multe persoane încercau să le introducă ilegal în ţară.

Ieri, în jurul orei 15.20, polițiștii de frontieră au observat în zona localităţii de frontieră Oroftiana, cu ajutorul sistemului de supraveghere ce funcţionează pe principiul termoviziunii, mai multe persoane care transportau colete voluminoase de la malul râului Prut, către interiorul ţării, spre o pădure.

La vederea poliţiştilor de frontieră, persoanele au abandonat coletele şi profitând de vegetaţia din zonă, au fugit în pădure.

La inventarierea bunurilor a rezultat cantitatea de 73.000 de ţigarete (3.650 pachete), în valoare de 51.100 de lei, cantitate care a fost ridicată de poliţişti, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă şi trecere frauduloasă şi efectuează cercetări în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

ImagineImagine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.